MODERN

moderne uitvaart

Afscheid nemen in een zelf gekozen gelegenheid, in een ambiance die jullie prettig vinden!

Kies een eigen prettige lokatie voor een warm en authentiek afscheid waarna de geliefde samen uitgeleide wordt gedaan

Een modernere variant en wat steeds vaker wordt gezien is om de afscheidsdienst elders te laten plaatsvinden, dus niet in de aula van een crematorium of kerk.


Op de dag van de uitvaart wordt de ceremonie dan op een mooie regionale locatie, binnen of buiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een restaurant, hotel, tuin, park, landhuis, boerderij, strand of sportclub.

De naaste wordt dan vaak aansluitend met een kleine groep familieleden naar het regionale crematorium begeleid voor een kort laatste afscheid.


Jullie als familie zijn meer betrokken bij de voorbereidingen en veel zaken worden kunnen ook door jullie zelf worden geregeld.

moderne uitvaartpakketten

Dus liever zonder de standaard en gedragen 'crematie-sfeer' in de aula. Maar wel in een omgeving waar jullie graag zijn en afscheid nemen van jullie geliefde zonder de 45 minuten tijdsdruk en oplopende kosten van een uitvaartcentrum waar dagelijks meerdere uitvaarten aansluitend worden gedaan.

Eerst een paar dagen in huiselijke sfeer tot rust komen en in eigen tempo met het afscheid beginnen met een goed verzorgde thuisopbaring.
Een paar dagen later op een zelf gekozen lokatie met familie, vrienden en iedereen die genodigd is de geliefde herdenken en afscheid nemen met een zelf gekozen invulling inclusief muziek, video', hapjes en drankjes. Met of zonder aanwezigheid van de kist zoals jullie dat willen.

Aansluitend wordt de geliefde dan uitgeleide gedaan door alle aanwezigen en kunnen de directe naasten  mee naar het crematorium in de regio voor een laatste afscheid. Maar dat hoeft niet, de crematie kan ook in alle stilte worden uitgevoerd.

Jullie bepalen alles rond het persoonlijke afscheid.

Wij ontzorgen je op de achtergrond (telefoon, whatsapp, email) met de specialistische uitvoering en het regelen van de uitvaartdag.

MODERNE UITVAART

aanname/voorbereiding op afstand

leveren eco-uitvaartkist

opbaring thuis

aangifte gemeente

regelen stille crematie

5 dagen verblijf thuis of dienstencentrum

staatsie-rouwvervoer naar afscheid

afscheid met kist op gekozen locatie

staatsie-rouwvervoer naar crematorium

crematie zonder familie

uitvaartleider op uitvaartdag

asbus na 30 dagen

uitvaartcoach 8 uur

MODERNE UITVAART INTIEM

aanname/voorbereiding op afstand

leveren eco-uitvaartkist

opbaring thuis

aangifte gemeente

regelen besloten crematie in de regio

5 dagen verblijf thuis of dienstencentrum

staatsie-rouwvervoer naar afscheid

afscheid met kist op gekozen locatie

staatsie-rouwvervoer naar crematorium

crematie met familie (10 personen)

uitvaartleider op uitvaartdag

asbus na 30 dagen

uitvaartcoach 8 uur

Moderne uitvaarten zijn inmiddels onze specialiteit geworden, en omdat wij dit grotendeels op afstand doen hoeft een uitvaart op een mooie locatie dus niet duurder te zijn

Ons ervaren team verzorgt de overledene, doet de opbaring thuis of neemt de geliefde mee naar een dienstencentrum of uitvaartcentrum voor verblijf tot de dag van de uitvaart.

Wij ontzorgen u op de achtergrond (telefoon, whatsapp, email) met alle specialistische uitvaartzaken en regelwerk. En wij hebben een groot netwerk met locaties en partners in het gehele land om jullie te inspireren en ondersteunen bij het organiseren van een moderne uitvaart.


in centraal Nederland

Johan Verhofstadt - Uitvaartonzorger & Uitvaart Coach